NUK E MBAN VETEN/ Beatrix përlotet teksa dëgjon këngën e vëllait të saj – AlpeGossip
NUK E MBAN VETEN/ Beatrix përlotet teksa dëgjon këngën e vëllait të saj

NUK E MBAN VETEN/ Beatrix përlotet teksa dëgjon këngën e vëllait të saj

Beatrix ka nisur ditën me lot.

Shkak është bërë kënga e vëllait të saj e cila ka nisur të luhet në shtëpi.

Beatrix ka treguar shpeshherë në shtëpi për raportin e ngushtë që ka me mamanë dhe vëllanë e saj.

Dëgjimi i zërit të vëllait të saj duket se i zgjoi asaj mallin dhe nostalgjinë për personin e zemrës që ka jashtë atyre mureve.