NUK I REZISTOI TUNDIMIT DHE FRYU BUZËT/ 29- vjeçarja pendohet për gjithë jetën (FOTO) – AlpeGossip
NUK I REZISTOI TUNDIMIT DHE FRYU BUZËT/ 29- vjeçarja pendohet për gjithë jetën (FOTO)

NUK I REZISTOI TUNDIMIT DHE FRYU BUZËT/ 29- vjeçarja pendohet për gjithë jetën (FOTO)

Duket se 29-vjeçarja Rachael Knappier, nuk ka mundur t’I rezistojë tundimit për fryrjen e buzëve, duke u munduar kështu të kthehet në trend dhe pse jot ë rregullonte pamjen e saj.

Por gjithçka ka shkuar për “dreq “. Pas injektimit të substancës e cila shërben për t’i bërë buzët voluminoze, pamja ishte e frikshme.

Buzët e vajzës kishin shkuar 4 herë më të mëdha se natyralet, dhe siç duket mund të ketë qënë dhe e dhimbshme. Sipas Rachael në momentin kur doli pas injeksionit, infermierët vetëm kishin qeshur me pamjen e saj.

Ndërkohë që sipas saj, problem ishte që substance e injektuar ka rezultuar alergjik për organizmin e vajzës.