“NUK KAM TRADHËTUAR KURRË”/ Romeo Veshaj bën deklaratën e fortë: Kur dilja në club… – AlpeGossip
“NUK KAM TRADHËTUAR KURRË”/ Romeo Veshaj bën deklaratën e fortë: Kur dilja në club…

“NUK KAM TRADHËTUAR KURRË”/ Romeo Veshaj bën deklaratën e fortë: Kur dilja në club…

Romeo së fundmi gjatë një bisede me banorët e tjerë tregoi më shumë rreth marrëdhënieve të tij të kaluara dhe raportin që krijon me një vajzë që ka në krah. Moderatori ka treguar se në një lidhje nuk ka tradhtuar kurrë dhe se nëse një vajzë e do nuk e bën një veprim të tillë.

Pjesë nga biseda:

Romeo: Në momentin që unë kam qenë në lidhje, dilja në club dhe dilja në gjëra, thosha ej hiqe dorën se shkoj në shtëpi. Të betohem, nuk e besoni por kështu ka ndodhur. Kështu ka ndodhur më të vërtetët.

Rike: Pra, ti në lidhje nuk ke tradhtuar kurrë?

Romeo: Kurrë!

Rike: Ti?

Romeo: Po moj unë! Unë nëse dua një gocë rri me të, nuk do e tradhtoj me të tjera.