Nuk shpëton as Dasara! Ja çfarë dënimi vuan ajo (VIDEO) – AlpeGossip
Nuk shpëton as Dasara! Ja çfarë dënimi vuan ajo (VIDEO)

Nuk shpëton as Dasara! Ja çfarë dënimi vuan ajo (VIDEO)

Kjo e shtunë mund të quhet e shtuna ku Ermali dhe të ftuarit kanë qëshur më shumë në programin ‘Një kat më lart’. Sigurisht që moderatori e di sportivitetin e Dasara Karaiskaj ndaj e fton të luajnë së bashku me kushtin që kush humbet të heqi diçka nga trupi i tij.

LAJMI_3_BRENDA.jpg

Fjalët që ata të dy duhet të gjenin brenda 60 sekondave duhet të nisnin me ‘V’, ‘P’ dhe ‘J’. Shumë të qëshura dhe momente të sikletshme ndaj dy gërmave të para teksa humbjet duhet të kënë dënimin respektiv.

Pasi hoqi këpucët dhe një unazë, Ermali i kërkon Dasarës me shaka të zbatoj rregullat e te zhvishet. Dasara çohet dhe fillon të zbërthehet. Çfarë ndodhi? Zbuloni më shumë pas minutës së 20-të të videos së mëposhtme.