Kërkohen beqarë për të udhëtuar falas në Berlin, do gjeni partnerin për Shën Valentin – AlpeGossip
Kërkohen beqarë për të udhëtuar falas në Berlin, do gjeni partnerin për Shën Valentin

Kërkohen beqarë për të udhëtuar falas në Berlin, do gjeni partnerin për Shën Valentin

Shkurti erdhi dhe të gjitha kompanitë po krijojnë fushata të përsosura për të thithur klientë.
Megjithatë, një kompani ajrore është e angazhuar të bashkojë zemrat përmes një prove dhe pastaj t’u bashkohet atyre për të pasur një udhëtim të paguar në Berlin, Gjermani dhe të gëzojnë një Shën Valentin të veçantë.

Je beqar apo beqare? Aeroporti britanik easyJet ka krijuar një faqe interneti të veçantë për të ngarkuar një test me shtatë pyetje, ku ata do të matin pajtueshmërinë tuaj me kandidatët e tjerë që marrin pjesë në këtë provë.

Çfarë kërkojnë ata? Gjërat se si preferoni të flini përqafuar ose në shtretër të veçantë, çfarë nuk mund të mungojë në valixhen ose preferencat tuaja kur bëni rrugët turistike. Sapo të përfundoni të gjitha pyetjet, do të duhet të plotësoni të dhënat tuaja dhe të tregoni nëse jeni në dispozicion për ditën e Shën Valentinit, shkruan joq.al

Cili është qëllimi? Kompania e udhëtimit siguron që ju doni të gjeni një partner 100% të përputhshëm për të udhëtuar.

Kur do të bëhet udhëtimi? Nëse fitoni, atëherë do të udhëtoni me personin më të afërt me shijet tuaja. Për këtë ju duhet të jeni në dispozicion nga e marta 13 deri më 15 shkurt.

A i plotësoni kërkesat e lartpërmendura?

Hyni në faqen e internetit www.13elnuevo14.com dhe plotësoni të gjithë formën.

Do të ketë tre fatlumë, por nxitoni, nuk keni shumë kohë!/JOQ.al/