“NUK ZGJODHA DONALDIN, POR TY…”/ Iliri-Einxhelit: Ti i bën gjërat me përzgjedhje – AlpeGossip
“NUK ZGJODHA DONALDIN, POR TY…”/ Iliri-Einxhelit: Ti i bën gjërat me përzgjedhje

“NUK ZGJODHA DONALDIN, POR TY…”/ Iliri-Einxhelit: Ti i bën gjërat me përzgjedhje

Gjatë spektaklit të mbrëmshëm u bë një porçes ndryshe nga herët e tjera lidhur me nominimet.

liri si i preferuari i publikut zgjodhi pikërisht Donaldin si rivalin e tij dhe pas kësaj banorët e tjerë automatikisht duhet të zgjidhnin se pjesë e cilit ‘’grup’’ do të donin të ishin.

Pas këtij proçesi do të ishte përgjegjësia e Donaldit dhe Ilirit për të shpëtuar banorët e grupeve rivale ku nga dy baorët që mbetën në fund ishin Antonela dhe Arbri.

Mbas spektaklit të mbrëmshëm Iliri ka biseduar me Einxhel ku ishte ajo që u bashkua në grup me Ilirin duke i thënë se ajo i bën gjerat me përzgjedhje.

“Gjëja është se ti i bën gjërat me përzgjedhje”,-tha Iliri.

“Ishte shumë e pritshme që unë të zgjidhja Donaldin por të zgjodha ty.Unë po të shkoja në grup me Donaldin ti ndoshta nuk do më zgjidhje mua për të më shpëtuar”,-tha Einxhel.

“Unë disa gjera i bëj ndyrshe nga ty se i bëj me zemër,ti i ke me përllogaritje”,-tha Iliri.