NUSJA REBELE/ Disa detaje për të qenë jo si gjithë të tjerat në ditën e martesës – AlpeGossip
NUSJA REBELE/ Disa detaje për të qenë jo si gjithë të tjerat në ditën e martesës

NUSJA REBELE/ Disa detaje për të qenë jo si gjithë të tjerat në ditën e martesës

Nusja e sotme nuk ka korniza, është e paparashikueshme e as nuk është e kufizuar pas një tradite, besimi apo stili. Ajo mund të shkojë drejt altarit me një shami në kokë (hijab), një kostum, t-shirt e thjeshtë, apo me një kostum kristali me doreza Chanel. Martesa është një hap i shenjtë dhe tejet privat në jetën e një çifti, ndaj pse të mos e shijoni siç dëshironi ditën tuaj të shënuar, pa hequr dorë fare nga stili dhe tipi juaj dhe nëse jeni REBELE, mësoni më poshtë disa detaje që mund t’i bëni pjesë të ditës tuaj të madhe dhe le të jeni një nuse jo si gjithë të tjerat.