Obobo! Çuna keni shumë kohë pa bërë SEKS? Duhet të shqetësoheni, zbuloni pasojat! – AlpeGossip
Obobo! Çuna keni shumë kohë pa bërë SEKS? Duhet të shqetësoheni, zbuloni pasojat!

Obobo! Çuna keni shumë kohë pa bërë SEKS? Duhet të shqetësoheni, zbuloni pasojat!

Femrat dhe meshkujt nuk e përballojnë njësoj mungesën e seksit.

Nëse për femrat seksi është i nevojshëm, për meshkujt mungesa e seksit mund të shkaktojë probleme vërtetë serioze. Madje më shumë se sa ju e kishit menduar. Pikë së pari nëse kaloni vetëm 3 muaj pa bërë seks, mund të ndodh që të shfaqni probleme me ereksionin, ose performancën seksuale. Edhe cilësia e spermës ndryshon. Sa më gjatë të qëndrojë në organizëm, aq më shumë toksina krijohen. Humori është një tjetër pjesë e cila preket nga mungesa e seksit. Meshkujt do të shfaqin luhatje të herë pas hershme të humorit, dhe mund të kenë edhe mërzitje të shpeshta. Sistemi imunitar mund të jetë i dobët, si edhe mund të jeni lehtësisht të prekshëm ndaj sëmundjeve, shkruan opinion.al Edhe në përditshmëri mund të mos jeni edhe aq produktiv apo vigjiletnë, pasi seksi ndikon shumë në këtë pjesë.