Olsi dekalartë dashurie: Personazhi kryesor në ëndrrën time më të bukur… – AlpeGossip
Olsi dekalartë dashurie: Personazhi kryesor në ëndrrën time më të bukur…

Olsi dekalartë dashurie: Personazhi kryesor në ëndrrën time më të bukur…

Pasi kalojnë kohë  pa fund bashkë, tashmë vjen deklarata e dashurisë nga ish banori Big Brother.

Olsi Klosi ka ndarë në Insta Storyn e tij një deklaratë dashurie, por pa treguar në adresën e kujt shkon.

Personazhi kryesor i ëndrrës sime më të bukur’ shkaruan ai në postimin e tij të cilën e ka shoqëruar ne një çit të dashuruar. Ta ketë vallë për Xhenin.

Ai dhe ish banorja e Big Brother janë shfaqur kohët e fundit më pranë se asnjëherë.

Pasi i bënë kapitij të mbyllur ish partnerët e tyre tashmë duket se të dy janë vënë në kërkim të dashurisë.

Olsi ka deklaruar se është i dashuruar me një vajzë brune. Nga ana tjetër Xheni nuk i rresht postimet e dashurisë edhe pse pohon se nuk është e lidhur.

Gjatë njëdalje live në Instagram, të vënë përballë pyetjeve të shumta nga fansat nëse ishin të lidhu apo jo, çifti ka kundërshutuar në mënyrë aspa bindëse.

Nëse do ishin bashkë, krijojnë një çift shumë të bukur.