Oriola Marashi e adhuron marrëzisht veten, ka dhe një sekret për të zbuluar për ju – AlpeGossip
Oriola Marashi e adhuron marrëzisht veten, ka dhe një sekret për të zbuluar për ju

Oriola Marashi e adhuron marrëzisht veten, ka dhe një sekret për të zbuluar për ju

Oriola Marashi duke e dashuruar ne maksimum me veten.
Në postimet e saj të një pas njëshme ajo ka treguar një adhurim të pashoq për veten, si në rastin kur tha se nëse Ferrari do të ishte femër do të dukej si ajo.

‘Në kohën e lirë më pëlqen të luaj shah. haha pak shaka miq në këtë ditë po aq të bukur sa unë” ka shkruar modelja sexy në postimin e saj të fundit.

Me anë të këtij postimi Oriola ka treguar se një nga pasionet e saj veç modelingut dhe muzikës është piktura.