PAK JAVË PARA LINDJES SË FËMIJËS SË PARË/ Meghan ndryshon gjithë stafin që punon për të – AlpeGossip
PAK JAVË PARA LINDJES SË FËMIJËS SË PARË/ Meghan ndryshon gjithë stafin që punon për të

PAK JAVË PARA LINDJES SË FËMIJËS SË PARË/ Meghan ndryshon gjithë stafin që punon për të

Meghan Markle pritet që të sjellë shumë shpejt në jetë fëmijën e saj të parë më Princ Harry.

Për këtë arsye ata kanë vendosur të zhvendosen për të jetuar në një shtëpi të tyren në Frogmore. Ata dëshironin që të kishin totalisht privatësinë e tyre gjatë kësaj periudhe.

Përveç kësaj Harry dhe Meghan do të bëjnë ndryshime drastike dhe me stafin që punon për ta.

Ata do të punësojnë një staf të ri, të ndryshëm nga ai i pallatit ‘Kensington’. Siç duket çifti është treguar shumë i kujdesshëm në privatësinë dhe ndryshimet e tyre gjatë kësaj periudhe.