Pamje të frikshme! A keni guxim t’i shikoni?! (FOTO) – AlpeGossip
Pamje të frikshme! A keni guxim t’i shikoni?! (FOTO)

Pamje të frikshme! A keni guxim t’i shikoni?! (FOTO)

Pse njerëzit kanë dëshirë të shohin filma horror, të vizitojnë shtëpitë e përhumbura dhe t’i tregojnë njëri-tjetrit histori të frikshme? Shkencëtarët mendojnë se ndjenja e frikës stimulon prodhimin e dopaminës dhe adrenalinës, gjë që e bën një person të ndihet i kënaqur dhe i lumtur.

A ju pëlqen të frikësoheni? Atëherë hidhuni një sy këtyre fotove të listuara nga “Bright Side”, si më të frikshmet që mund t’ju ndodhin në përditshmëri.