PAMJET/ Brenda vilës së “House of Gucci’ e cila mund të merret me qira në Airbnb – AlpeGossip
PAMJET/ Brenda vilës së “House of Gucci’ e cila mund të merret me qira në Airbnb

PAMJET/ Brenda vilës së “House of Gucci’ e cila mund të merret me qira në Airbnb

Ju vërtet mund ta shihni “House of Gucci”, por pse të mos jetoni brenda vilës së famshme?

Brenda vilës së ‘House of Gucci’ e cila mund të

Brenda vilës së ‘House of Gucci’ e cila mund të

Vila mund të merret me qira në Airbnb dhe gjendet pranë liqenin Como.

Brenda vilës së ‘House of Gucci’ e cila mund të

Brenda vilës së ‘House of Gucci’ e cila mund të

Rezidenca, e njohur si Villa Balbiano, u përshkrua në film si shtëpia e patriarkut Aldo Gucci, i luajtur nga Al Pacino. Në film luajnë Lady Gaga si Patrizia Reggiani dhe Adam Driver si Maurizio Gucci.

Brenda vilës së ‘House of Gucci’ e cila mund të

Brenda vilës së ‘House of Gucci’ e cila mund të

Brenda vilës së ‘House of Gucci’ e cila mund të

Në realitet, Villa Balbiano daton në fund të shekullit të 16-të. Kardinali Angelo Maria Durini, në shekullin e 18-të priti anëtarët e Kishës Katolike Romake dhe banorët e shoqërisë së lartë për festivale, bankete dhe valle.

Brenda vilës së ‘House of Gucci’ e cila mund të

Brenda vilës së ‘House of Gucci’ e cila mund të

Brenda vilës së ‘House of Gucci’ e cila mund të

Gjatë qëndrimit të tij si pronar i Villa Balbiano, ai grumbulloi një koleksion të madh arti dhe ndërtoi struktura të reja, duke përfshirë edhe një kishë.

Shtëpia do të jetë në dispozicion për një rezervues me fat për një natë të vetme më 30 mars 2022, për 1,125 dollarë.