PARA SE T’JU VONOHET CIKLI/ Trupi ju jep këto shenja që paralajmërojnë pritjen e ëmbël – AlpeGossip
PARA SE T’JU VONOHET CIKLI/ Trupi ju jep këto shenja që paralajmërojnë pritjen e ëmbël

PARA SE T’JU VONOHET CIKLI/ Trupi ju jep këto shenja që paralajmërojnë pritjen e ëmbël

Periodat e vonuara nuk është shenja e parë dhe e vetme se një shtatzënië është ngjizur brenda trupit të një femre. Shumë herët pasi gruas të mos i vijë cikli, ajo përjeton shumë shenjë të tjera, por që nuk i lidh me shtatzëninë ! Më poshtë do të listojmë të gjitha këto të fundit !

·Dhimbje gjoksi: Njëlloj sikur jeni me cikël, kjo për shkak të hormoneve, por normalizohet.

·Lodhje fizike: Ndjeheni të lodhur sidomos në mëngjes do të donit të rrinit më tepër në shtrat.

·Të përziera: Kjo gjendje zakonisht ndodh 3 muajt e parë dhe në mëngjes.

·Shenja të tjera që tregojnë se ju jeni në pritje të ëmbël si më poshtë;

·Ndjeshmëri të lartë ndaj aromave

·Fryrje dhe ënjtje

·Urinim i shpeshtë

·Mungesë menstruacionesh

·Rritje e temperaturës së brendshme rrjedhje vaginale

·Në fund testi i shtatzënisë