PAS DALJES NGA PROGRAMI/ Çfarë po ndodh me Bashkimin dhe Alvisën – AlpeGossip
PAS DALJES NGA PROGRAMI/ Çfarë po ndodh me Bashkimin dhe Alvisën

PAS DALJES NGA PROGRAMI/ Çfarë po ndodh me Bashkimin dhe Alvisën

Të shtunën Bashkimi dhe Alvisa dolën çift, duke u bërë kështu dy protagonistët e parë që dalin çift nga ky edicion i “Përputhen”.

 

 

Po çfarë po ndodh me ta pas daljes nga programi?

Pas disa ditëve të Bashkimit në Mitrovicë, ai dhe Alvisa janë bërë sërish bashkë. Së fundmi çifti ka postuar një fotografi të përbashkët, e shkrepur me shumë gjasë në ambientet e Top Channel!

Për të gjithë ata që u shqetësuan se historia nuk vazhdon, kjo fotografi e dëshmon të kundërtën.