Pas sulmit virtual, Dhuratës i fshihen të gjitha fotografitë në Instagram: Kërkon falje për.... - AlpeGossip
Pas sulmit virtual, Dhuratës i fshihen të gjitha fotografitë në Instagram: Kërkon falje për….

Pas sulmit virtual, Dhuratës i fshihen të gjitha fotografitë në Instagram: Kërkon falje për….

Dhurata Ahmetaj ka njoftuar gjithë fansat e saj se ajo është sulmuar virtualisht.

Fillimisht këngëtarja kërkoi falje për çdo mesazh ofendues që ka mundur të marrë ndonjë ndjekës i saj, pastaj tha se dikush po tenton të hyj në llogarinë e saj.

Gjithashtu, Dhurata ka theksuar se po kontrollon IP për të parë kush ka mundur t’i hyjë në Instagram.

E nëse tani hyjmë në llogarinë e saj në këtë rrjet, shohim se gjitha fotot ia kanë fshirë dhe ajo ka publikuar vetëm një.

Nuk dihet akoma se kush e ka bërë këtë veprim dhe kjo gjë siç duket e ka habitur edhe vet këngëtaren pasi ajo nuk ka asnjë armiqësi me askë.

Si do që të jetë, prapë se prapë Dhurata nuk ndalon në arritjet e saj në karrierën artistike.