Pavarësisht se nuk është shqiptare, nusja e Kledi Kadiut e DOGJI shaminë sipas traditës tonë (VIDEO) – AlpeGossip
Pavarësisht se nuk është shqiptare, nusja e Kledi Kadiut e DOGJI shaminë sipas traditës tonë (VIDEO)

Pavarësisht se nuk është shqiptare, nusja e Kledi Kadiut e DOGJI shaminë sipas traditës tonë (VIDEO)

Kledi Kadiu sot në mëngjes hodhi fotot zyrtare të dasmës dhe ne pamë momentet më të bukura. Por nuk kishim parë ato më pikantet dhe për këtë mendoi shoku i ngushtë i Kledit, Ilir Shaqiri që publikoi videot. E ç’nuk qenka bërë në atë dasmë. Muzikë shqiptare dhe shamia që nusja italiane dogji sipas traditës shqiptare.

Për të mos folur pastaj për violinën e Olen Çezarit, që i vuri flakën asaj dasme që e mendonim gjysmë shqip e gjysmë italisht, por gjaku ballkanas ka bërë ligjin.