PAVARËSISHT TRADHËTISË/ Khloe Kardashian është gati për fëmijën e dytë me Tristan (FOTO) – AlpeGossip
PAVARËSISHT TRADHËTISË/ Khloe Kardashian është gati për fëmijën e dytë me Tristan (FOTO)

PAVARËSISHT TRADHËTISË/ Khloe Kardashian është gati për fëmijën e dytë me Tristan (FOTO)

Khloe Kardashian po mendon seriozisht të ketë dhe një fëmijë tjetër me me Tristan Thompson. Pas një jave të vështirë për shkak të zjarreve në Kaliforni, Khloe ka filluar të kuptojë se gjëja më rëndësishme në jetë është familja.

“Khloe dëshiron të ketë më shumë fëmijë dhe pati një kohë kur kishte dyshime të mëdha nëse donte fëmijë të tjerë me Tristan. Por pas disa diskutimeve të gjata dhe një jave shumë traumatike çdo gjë ka ndryshuar.

Khloe ndjen shumë për Tristan dhe koha më e mirë për të zgjeruar familjen e tyre është e tashmja”, – ka treguar një burim ekskluzivisht për ‘Hollywood Life’. Për shkak të zjarreve në Kaliforni shumë personazhe të njohur, u evakuuan nga shtëpitë e tyre, duke përfshirë Khloen dhe familjen e saj.