Penisët ndahen në katër lloje dhe i mësoni tani – AlpeGossip
Penisët ndahen në katër lloje dhe i mësoni tani

Penisët ndahen në katër lloje dhe i mësoni tani

Në fakt, forma e vërtetë e penisëve mund të dallohet gjatë ereksionit, ndaj në vijim po ju paraqesim 4 lloje penisësh, të cilët e kategorizojnë organin mashkullor bazuar tek forma.

1. Koka e penisit është më e dukshme dhe më e madhe se trupi.

 

2. Koka është më e vogël, ndërsa trupi pak më “bullafiq”.

 

3. Tek disa burra vihet re një kthesë shumëëë e lehtë tek gjatësia e penisit, rreth 10 gradë.

 

4. Në raste të tjera, penisi është i përthyer si në foto. Nuk është e rrezikshme, por për çdo rast duhet bërë një vizitë pasi mund të jetë tregues i sëmundjes peyronie, e thënë me fjalë të tjera, shtrembërimi i penisit.