PËR 6 MUAJT E ARDHSHËM/ 10 trendet e këpucëve që do bëjnë NAMIN (FOTO) – AlpeGossip
PËR 6 MUAJT E ARDHSHËM/ 10 trendet e këpucëve që do bëjnë NAMIN (FOTO)

PËR 6 MUAJT E ARDHSHËM/ 10 trendet e këpucëve që do bëjnë NAMIN (FOTO)

Vajza  mos e nënvlerësoni kurrë rëndësinë e këpucëve  pasi  ato kompletojnë pamjen tuaj dhe i japin hije veshjes tuaj.

Viti 2019 do të sjellë tendencat e reja të këpucëve, nga ngjyrat e ndezura, rripa,gomë e lartë, deri tek këpucë me detaje pendësh.

Prandaj nëse akoma nuk keni bërë  shooping  për sezonin e praverës dhe verës duhet të frymëzoheni nga  këto 10 trendet e reja .