PËR ADHURUESET E MODËS/ Këto janë trendet e syzeve të diellit që do t’i shihni kudo gjatë verës – AlpeGossip
PËR ADHURUESET E MODËS/ Këto janë trendet e syzeve të diellit që do t’i shihni kudo gjatë verës

PËR ADHURUESET E MODËS/ Këto janë trendet e syzeve të diellit që do t’i shihni kudo gjatë verës

Ndërsa flasim për kombinimet verore të veshjeve, një aksesor që nuk duhet të mungojë kurrë janë dhe syzet e diellit. Adhuruesit e modës kanë mundësi të zgjedhin mes modeleve sa më të ndritshme, më të mëdha në madhësi dhe të çuditshme në stil.

Syzet gjeometrike dhe të mëdha

Nëse keni modele syzesh të rrumbullakëta, drejtkëndëshe ose katrore në shtëpi, është koha të zgjidhni një formë të re. Në çdo rast, mos hezitoni të zgjidhni edhe diçka që mund të devijojë nga stili juaj. Sa më e pazakontë, aq më mirë!

Syze dielli Cat Eye: Butterfly

Nëse ju pëlqejnë syzet e diellit me sy mace, do t’ju pëlqejnë modelet me formë fluture. Ky trend i vitit 2021 thjesht i bën lajka çdo forme të fytyrës. Një avantazh i rëndësishëm i këtij modeli është se përveç faktit se ato janë në modë këtë vit, shërbejnë dhe si një mbrojtje kundër plakjes. Falë lenteve të mëdha, ato jo vetëm që mbrojnë sytë, por edhe lëkurën e ndjeshme përreth tyre.

Rikthim i së vjetrë: Tendencat e viteve ’70 u modernizuan në 2021

Këtë vit, moda progresive e viteve 1970 përsëri do të luajë një rol të madh. Nëse doni të tregoni shpirtin dhe estetikën e kësaj epoke jo vetëm me rrobat por edhe përmes aksesorëve tuaj, mbase duhet të mendoni për një palë syze dielli retro.