PËR NJË “NATË VAJZASH”/ Këto janë 10 komedi romantike të 2020-ës, që mund të shihni – AlpeGossip
PËR NJË “NATË VAJZASH”/ Këto janë 10 komedi romantike të 2020-ës, që mund të shihni

PËR NJË “NATË VAJZASH”/ Këto janë 10 komedi romantike të 2020-ës, që mund të shihni

Për një ‘natë vajzash’: 10 komedi romantike të
Një mbrëmje e gjatë me ushqim të mirë, pizhama dhe shoqërinë e ngushtë.

Në një moment, mendoni të shihni një film, prandaj, për të mos humbur kohë, këtu keni 10 filma “limonadë”, komeditë romantike më të njohura të këtij viti.

#1 – The Photograph

#2 – The Broken Hearts Gallery

#3 – Palm Springs

#4 – Premature

#5 – I Still Believe

#6 – The Lovebirds

#7 – The High Note

#8 – Coming 2 America

#9 – To All The Boys 2: P.S. I Still Love You

#10 – The Prom

 

Burimi: Men’s Health