PËR PAK BËNI GATI PANTALLONAT E LËKURËS/ Si do t’i kombinojmë këtë sezon? – AlpeGossip
PËR PAK BËNI GATI PANTALLONAT E LËKURËS/ Si do t’i kombinojmë këtë sezon?

PËR PAK BËNI GATI PANTALLONAT E LËKURËS/ Si do t’i kombinojmë këtë sezon?

Pantallonat e lëkurës gjatë dimrit e dimë të gjitha që janë MUST. Trendet mund të ndryshojnë, por asgjë s’e zbeh fuqinë e tyre për ta ndryshuar edhe kombinimin më të thjeshtë.

1.Lëkura me ngjyrë është shumë në modë. Një bluzë me vija gjithashtu.

Për pak bëni gati pantallonat e lëkurës: Si do t'i

2. Pantallona lëkure kombinuar me një këmishë të bardhë dhe jelek sipër është uniforma e të dalave gjatë vjeshtës/dimrit.

Për pak bëni gati pantallonat e lëkurës: Si do t'i

3. Bluzet e çara janë edhe më shumë në modë kur kombinohen me pantallona lëkure.

Për pak bëni gati pantallonat e lëkurës: Si do t'i

4. Një bluzë me logo dhe jeni gati!

Për pak bëni gati pantallonat e lëkurës: Si do t'i

5. Lëkure + kanotjere e bardhë + taka. Cool dhe komode!

Për pak bëni gati pantallonat e lëkurës: Si do t'i

Burimi: Who What Wear