PËR TË BALANCUAR HORMONET/ Praktikoni këto 6 mënyra natyrale – AlpeGossip
PËR TË BALANCUAR HORMONET/ Praktikoni këto 6 mënyra natyrale

PËR TË BALANCUAR HORMONET/ Praktikoni këto 6 mënyra natyrale

Balancimi i hormoneve lidhet ngushtë me shëndetin tonë mendor dhe atë fizik. Pra, nëse ju keni probleme hormonale jeni më të prirur të keni edhe probleme të tjera shëndetësore. Gjithmonë këto probleme duhet t’i diskutoni me mjekun, megjithatë para mund të provoni t’i rregulloni edhe me mënyra natyrale. Më poshtë po ju tregojmë 6 mënyra.

1-Konsumoni sa më shumë vezë
2- Praktikoni çdo mëngjes diafragmën
3- Konsumoni ushqime sa më të freskëta
4- Krijoni një dietë të pasur ushqimore
5- Përdorni vajra esenciale
6- Ecni hërë pas here zbathur