PËR TË GJITHË ATA QË…./ Jonida Maliqi vjen me një mesazh të fortë – AlpeGossip
PËR TË GJITHË ATA QË…./ Jonida Maliqi vjen me një mesazh të fortë

PËR TË GJITHË ATA QË…./ Jonida Maliqi vjen me një mesazh të fortë

Jonida maliqi po na kënaqë sytë me pozat e fundit që ka publikuar, me ngjyrat bardhë e zi. Fotografi aq të arrira saqë duken si piktura me dorë të lirë e aq të përpiktë duke kuruar çdo detaj të këngëtares.

Mirëpo Jonida jo vetëm që pozon kaq ntyrshëm e gjithë elegancë njëkohësisht, por ndanë me ndjekësit edhe kreativitetin e saj. Së fundmi shohim që fotoja e publikuar ka një mesazh dhe sigurisht kushdo që do shikonte foton nuk mund ta shmangte kornizën me fjalët e shkruara, që është në duart e këngëtares.

“Të famshëm në internet” shkruhet në kornizë, e si duket Jonida ka dash ta theksojë, duke kujtuar kështu të gjithë ata që bëjnë gjithçka për t’u bërë të famshëm në botën virtuale. Harrojnë jetën e tyre të vërtetë dhe i përkushtohen njohjes së tyre diku ku të gjithë s’janë 100% vetvetja… ALPEgossip.al