PËR TË QARË APO PËR TË QESHUR/ Fëmijët e vegjël imitojnë Renato Mekollin: Ka qime tenxherja (VIDEO) – AlpeGossip
PËR TË QARË APO PËR TË QESHUR/ Fëmijët e vegjël imitojnë Renato Mekollin: Ka qime tenxherja (VIDEO)

PËR TË QARË APO PËR TË QESHUR/ Fëmijët e vegjël imitojnë Renato Mekollin: Ka qime tenxherja (VIDEO)

Renato Mekolli ka qenë shumë i komentuar ditët e fundit për shkak të sjelljes së tij agresive në programin i cili ka startuar për herë të parë këtë sezon, “Hell’s Kitchen”.

Më datë 14 startoi edhe Panairi i Librit 2018 dhe në këtë event kaq të rëndësishëm kulturor shef Renato vendosi të promovojë librin e tij “50 Shijet Pastave” e gjatë promovimit të tij ka pasur disa momente që nuk mund të thuash a janë për të qeshur apo për të qarë për vetë faktin se çfarë shembulli transmeton tek fëmijët.

Në videon e publikuar nga ai shihet një fëmijë i vogël i cili e imiton sjelljen e tj gjatë emisionit dhe thotë një nga frazat e tij e cila ka shkaktuar shumë reagime:

“Ka qime tenxherja, ka qimeeee”, thotë vogëlushi duke imituar Renaton.