PËR TREJSIN PUSHIMET ENDE NUK KANË MBARUAR/ Shfaqet “e zjarrtë” pranë detit (FOTO) – AlpeGossip
PËR TREJSIN PUSHIMET ENDE NUK KANË MBARUAR/ Shfaqet “e zjarrtë” pranë detit (FOTO)

PËR TREJSIN PUSHIMET ENDE NUK KANË MBARUAR/ Shfaqet “e zjarrtë” pranë detit (FOTO)

Për “gangsterren e Elbasanit” pushimet nuk paskan mbaruar ende.

Trejsi si gjithmonë ndan shumë momente nga jeta e saj me ndjekësit dhe në postimin e fundit shohim se

“bomba” shfaqet tepër seksi nga bregdeti i Durrësit , të cilin e ka vënë dhe si “location”.

Në fokus të fotos qëndron gjoksi i cili të “merr mendt”.