"PËR TY" TELENOVELA E PARË NË SHQIP/ Maria sot është 40 vjeç edhe super seksi (FOTO) - AlpeGossip
“PËR TY” TELENOVELA E PARË NË SHQIP/ Maria sot është 40 vjeç edhe super seksi (FOTO)

“PËR TY” TELENOVELA E PARË NË SHQIP/ Maria sot është 40 vjeç edhe super seksi (FOTO)

‘Për ty’, ishte telenovela e parë e dubluar në shqip, prodhim meksikan i vitit 2002 dhe e transmetuar në Shqipëri në vitin 2004. Telenovela tregon dashurinë e dy të rinjve të cilët njihen në rrethana jo të mira, por me peripecitë që kalojnë e bëjnë telenovelën shumë interesante.

Personazhin kryesor me emrin Maria me siguri e mbajnë mend të gjithë. Aktorja Ana de la Reguera sot është 40 vjeç, por sërish ka të njëjtat tipare dhe duket shumë natyrale.

Ajo duket shumë në formë, kjo edhe falë ushtrimeve të shumta dhe gjimnastikës.