PËRDORI PRODUKTIN PËR NJOLLAT/ Studentja përfundon me djegie në fytyrë – AlpeGossip
PËRDORI PRODUKTIN PËR NJOLLAT/ Studentja përfundon me djegie në fytyrë

PËRDORI PRODUKTIN PËR NJOLLAT/ Studentja përfundon me djegie në fytyrë

Një studente e pësoi keq nga një produkt bukurie. Ajo dëshironte që të hiqte njollat e fytyrës dhe bleu një acid salicilik për 4.20 dollarë, i cili thuhej se përmbante ujë, sapun dhe një hidratues të lehtë.

Natasha Martlew, 20-vjeçare u dërgua me urgjencë në spital rreth 12 orë pas përfundimit.

Ajo pësoi djegie kimike dhe mori një trajtim një javor me antibiotikë për të pastruar infeksionin e shkaktuar.