PLAS SHERRI NË EMISION/ Lindita: Më pëlqen kur ka debat! I zbërthej meshkujt direkt – AlpeGossip
PLAS SHERRI NË EMISION/ Lindita: Më pëlqen kur ka debat! I zbërthej meshkujt direkt

PLAS SHERRI NË EMISION/ Lindita: Më pëlqen kur ka debat! I zbërthej meshkujt direkt

Konkurrentët kanë nisur të debatojnë për Linditën pas takimit të saj me Samiun ndërsa Çimi ndërhyri menjëherë duke komentuar lojën e shahut.

Lindita nuk hezitoi t’i tregonte se e zbërtheu direkt, ndaj të njëjtën gjë di ta bëjë me të gjithë meshkujt.

Çimi: Para se të dilte në takim me Samiun, Lindita duhet të kishte dalë në takim me mua t’ja mësoja si të luante.
Lindita: Unë di të loz me lojëra të tjera, jo me shah. Di të luaj me lojërat e Cimit.

Olti: Mu duk takim kot.

Fillon debati mes konkurrentëve, ndërsa Lindita nis të qeshë.

Lindita: Më pëlqen kur ka debat për mua, tregon se kush është për mua.

Olti: Samiu fillon e reciton.

Gilberta: Samiu ashtu është.

Lindita: Unë i zbërthej meshkujt direkt, ashtu siç bëra dhe me Çimin.