Po i kushtoni rëndësi kremit nxirës? Ja cili është produkti tjetër më i rëndësishëm pas tij – AlpeGossip
Po i kushtoni rëndësi kremit nxirës? Ja cili është produkti tjetër më i rëndësishëm pas tij

Po i kushtoni rëndësi kremit nxirës? Ja cili është produkti tjetër më i rëndësishëm pas tij

Kremi i diellit duhet të ketë patjetër nivel të lartë të mbrojtjes nga dielli por edhe të ndihmojë në nxirjen e lëkurës.
Ai nuk mungon asnjëherë në çantën e plazhit sa herë që ne nisemi me pushime.
Dermatologët rekomandojnë se një tjetër produkt shumë i rëndësishëm është edhe kremi pas plazhit.

Ky krem ndihmon që lëkura të marrë ngjyrë pa u djegur si dhe të qëndrojë e hidratuar.
Këshillohet të zgjidhet me kujdes produkti në mënyrë që edhe ngjyra në lëkurë të qëndrojë sa më gjatë.