“Po ku të njof ty o vëlla ti je me maskë”, ja historia e Aleksandër Gjokës në vitin 1997 – AlpeGossip
“Po ku të njof ty o vëlla ti je me maskë”, ja historia e Aleksandër Gjokës në vitin 1997

“Po ku të njof ty o vëlla ti je me maskë”, ja historia e Aleksandër Gjokës në vitin 1997

Viti 1997  padyshim që të gjithë e dinë që ka qenë një trazirë
e madhe në Shqipëri.

Këngëtari Redon Makashi i ftuar në BOOM ka rrëfyer një ngjarje të këtij viti kur jepte koncerte me Aleksandër Gjokën.

Ai tregon si i dolën maskat në Krrabë dhe reagimin që bëri Aleksandër Gjoka.

Redon Makashi: Ka qenë 1997, ne bënim koncerte. Si kemi shpëtuar! Na ndaluan autobusin në Krrabë, ata ishin me maska, me automatik. U futën brenda dhe filluan kontroll.

Ne ishim të ulur! U afrua njëri nga ata dhe tha: U Sandër Gjoka. O Sandro nuk me njef ti mua? Sandri kështu: Po ku të njof ty o vëlla ti je me maska.