PO PËRCILLNIN TË NDJERIN DUKE KËRCYER/ Rrëzojnë arkivolin bashkë me kufomën… (VIDEO) – AlpeGossip
PO PËRCILLNIN TË NDJERIN DUKE KËRCYER/ Rrëzojnë arkivolin bashkë me kufomën… (VIDEO)

PO PËRCILLNIN TË NDJERIN DUKE KËRCYER/ Rrëzojnë arkivolin bashkë me kufomën… (VIDEO)

Katër burra po përcillnin një persin të vdekur për në banesën e fundit në një ritual të çuditshëm në Afrikën Perëndimore.

Ata po kërcenin me arkivolin në krah me trupin e të ndjerit brenda.

Por në një moment arkivoli i rrëshqet nga krahët dhe bie në tokë, duke nxjerrë edhe trupin jashtë.

E gjithë ngjarja ndodhi para familjarëve të tronditur.

Burrat ngrenë duart lart të dëshpëruar për ngjarjen që ndodhi.