DETAJI që ju ka shpëtuar, zbuloni çfarë kanë të përbashkët Albana Osmani dhe Dorina Mema në trupin e tyre (FOTO) – AlpeGossip
DETAJI që ju ka shpëtuar, zbuloni çfarë kanë të përbashkët Albana Osmani dhe Dorina Mema në trupin e tyre (FOTO)

DETAJI që ju ka shpëtuar, zbuloni çfarë kanë të përbashkët Albana Osmani dhe Dorina Mema në trupin e tyre (FOTO)

Albana Osmani dhe Dorina Mema janë dy emra që nuk lidhen me njëri-tjetrin për shkak të profesioneve të ndryshme që kanë.

Albana prezantuese e shumë programeve televizive, ndërsa Dorina bodybuilder-e dhe e apasionuar pas stërvitjes dhe sportit.

Në dukje të parë vajzat nuk kanë asgjë të përbashkët, por në fakt është një detaj që i bashkon edhe pse ju nuk e kishit vënë re më parë.

Albana dhe Dorina kanë në trupin e tyre një nishan identik edhe pse në pjesë të ndryshme të tij. Dorina e ka në pjesën e kofshës ndërsa Albana në pjesën e barkut.

Duket se ajo shenjë nuk i bezdis aspak vajzat, të cilat nuk e kanë problem ta ekspozojnë, madje Albana e ka quajtur atë lule dielli. “Lulja e diellit te stomaku është nishan, shyqyr që nuk më doli në ballë”- ka shkruar prezantuesja me humor në një prej fotove që ka publikuar, ku duket qartë nishani i veçantë.