Pranvera nuk është larg. Bëj që tani listën e fustaneve (FOTO) – AlpeGossip
Pranvera nuk është larg. Bëj që tani listën e fustaneve (FOTO)

Pranvera nuk është larg. Bëj që tani listën e fustaneve (FOTO)

Fustanet na kursejnë mundimin e kombinimit fund e bluzë. Një arsye më shumë për të mbushur një dollap plot me të tillë.

Po çfarë lloj fustanesh duhet të blejmë për pranverën që është në prag? Vendin e nderit si përherë e mban Little Black Dress, fustani i vogël i zi, që të zgjidh problemin në çdo vend e në çdo kohë. Mes tendencave të kohëve të fundit duhet të ndalojmë tek fustani kimono, tek lulet sigurisht, tek tyli patjetër dhe ja një listë e plotë e të gjithë fustaneve që duhet të kesh këtë pranverë.