PRITJES I ERDHI FUNDI! Lori Hoxha sapo postoi FUSTANIN nga dasma e Sarës. Një ëngjëll i vërtetë… (FOTO) – AlpeGossip
PRITJES I ERDHI FUNDI! Lori Hoxha sapo postoi FUSTANIN nga dasma e Sarës. Një ëngjëll i vërtetë… (FOTO)

PRITJES I ERDHI FUNDI! Lori Hoxha sapo postoi FUSTANIN nga dasma e Sarës. Një ëngjëll i vërtetë… (FOTO)

Të gjithë e njohim Lori Hoxhën dhe pasionin e saj të madh për tu veshur. Pritjes sonë të gjatë për të parë se si u paraqit ajo në dasmën e motrës së saj i erdhi fundi, të pakten per njerin prej fustaneve.

Gjatë celebrimit kemi parë Lorin të veshur me këtë fustan të bardhë por tanimë kemi një “closer look” të veshjes, të cilen blogerja e postoi vetëm pak më parë.

Me një kërkim të thjeshtë kemi zbuluar dhe çmimin real të tij, plot 1665€.

Duhet ta pranojmë që ajo duket si një ëngjëll i vërtetë dhe me shumë siguri ,simbolika e kësaj veshje është ajo çka Sara mendon per të motrën.

Përgatiti: AlpeNews.al