PRODUKSIONI E LARGOI PAS FOTOVE INTIME ME NJË VAJZË? REAGON Edi dhe të gjithë menduan se e konfirmoi (FOTOT) – AlpeGossip
PRODUKSIONI E LARGOI PAS FOTOVE INTIME ME NJË VAJZË? REAGON Edi dhe të gjithë menduan se e konfirmoi (FOTOT)

PRODUKSIONI E LARGOI PAS FOTOVE INTIME ME NJË VAJZË? REAGON Edi dhe të gjithë menduan se e konfirmoi (FOTOT)

Disa pamje po qarkullojnë në rrjete sociale tregojnë Edin në një nga clubet e Tiranës ku shihet duke u argëtuar nën shoqërinë e një vajze misterioze, e cila nuk njihet nga prapa por duket se nuk është asnjëra nga konkurrentet e programit. Për këtë Madje për këtë veprim mendohet se atë e kanë përjashtuar dhe këtë e dëshmuan duke hequr nga ndjekësit Edin pas fotove intime.

Mirëpo si reagoi Edi pas publikimit të lajmit?!

Ai ka fshirë nga “bio” e tij profilin zyrtar të programit, duke na bërë të mendojmë për një konfirmim nga ana e tij. Çdo konkurrent vazhdon ta mbajë në “bio” emrin e programit, ndërsa Edi jo.

Të jetë larguar vallë apo thjesht pezullim?! Presim!/afterparty.al