PSE ËSHTË NERVOZUAR ROZANA RADI? Këngëtarja nuk përmbahet me fjalorin: Duhet të kesh b*thë për të… – AlpeGossip
PSE ËSHTË NERVOZUAR ROZANA RADI? Këngëtarja nuk përmbahet me fjalorin: Duhet të kesh b*thë për të…

PSE ËSHTË NERVOZUAR ROZANA RADI? Këngëtarja nuk përmbahet me fjalorin: Duhet të kesh b*thë për të…

Këngëtarja e njohur  Rozana Radi me anë të një postimi në Instagram ka treguar që nervozuar me dikë.

Rozana flet për të vërtetën dhe gënjeshtrën duke klasifikuar personat që kanë apo jo guxim të thonë mendimin e tyre në sy.

Postimi i Rozana Radit

“Për të thënë një gënjeshtër duhet të kesh memorie të fortë ndërsa për të thënë të vërteta duhet të kesh b*thë,“-shkruan këngëtarja.