Pse macet janë kafshë shtëpiake më të mira se qentë? – AlpeGossip
Pse macet janë kafshë shtëpiake më të mira se qentë?

Pse macet janë kafshë shtëpiake më të mira se qentë?

Lufta midis personave që duan macet dhe atyre që duan qentë nuk ka për të mbaruar kurrë. Gjithsesi janë disa gjëra që duhet t’i pranojmë dhe të përballemi me to, si përshembull me faktin që macet janë kafshë shtëpiake më të mira se qentë.

Nëse doni të merrni një kafshë në shtëpi, por keni dyshimet tuaja, hidhini një sy kësaj listës.

1. Macja zë më pak hapësirë në shtëpi sesa qeni.
2. Të kesh një mace është më pak e kushtueshme.
3. Macet janë totalisht të lumtura brenda në shtëpi.
4. Macet janë më pak të zhurmshme se qentë.
5. Kërkojnë më pak vëmendje se qentë.
6. Ato pastrohen vetë duke u lëpirë.
7. Macet e kuptojnë shumë mirë çdo të thotë “hapësirë personale”.
8. Kohë më parë janë konsideruar si Zot.
9. Mbajnë larg insektet e ndryshme duke i ndjekur dhe zhdukur ato.