PSE VALLË?! Djalit të Majk i ndodh ajo që s’pritej në instagram, por edhe reperi po na çudit me këtë detaj! – AlpeGossip
PSE VALLË?! Djalit të Majk i ndodh ajo që s’pritej në instagram, por edhe reperi po na çudit me këtë detaj!

PSE VALLË?! Djalit të Majk i ndodh ajo që s’pritej në instagram, por edhe reperi po na çudit me këtë detaj!

Nuk e dimë pse dhe ndoshta s’do e marrim vesh, por Majk nuk ndjek më asnjë person në Instagram. E ndërkohë që ky vendim i reperit na bëri përshtypje, diçka tjetër ka ndodhur, pasi të voglin Roan tashmë s’mund ta shohim më në Instagramin e tij pasi adresa që menaxhonte e ëma, Majlinda Zeka, është mbyllur.

bejbi.jpg

 

Majlinda ndiqte vetëm dy persona me atë adresë, pikërisht ish-partnerin e saj, reperin e njohur, por edhe veten. Mirëpo jemi kuriozë të dimë se cila është arsyeja pse është ç’aktivizuar profili i bukuroshit Roan, ndoshta ishte vendim i prindërve, ndoshta është hackuar.

veli.jpg

 

Por ajo që dimë është se si Majk ashtu edhe Majlinda s’kanë reaguar lidhur me këto detaje