“PSE VETËM SHOKË JENI?” Antonela ngacmon dyshen Arbër-Einxhel – AlpeGossip
“PSE VETËM SHOKË JENI?” Antonela ngacmon dyshen Arbër-Einxhel

“PSE VETËM SHOKË JENI?” Antonela ngacmon dyshen Arbër-Einxhel

Teksa po qëndronin në oborr Antonela vazhdon me ato ngacmimet e saj në lidhje me marrëdhënien e dyshes.

“Pse vetëm shokë jeni ju të dy?,”-pyeti Antonela.

“Pse çfarë mendove ti”? e pyeti Arbri.

“Mendova më shumë.E dalloj një raport shumë të afërt mes ju të dy,”-tha Antonela.

“Arbri kështu është me të gjithë jo vetëm me mua”,-tha Einxhel.

Arbri dhe Einxhel janë shprehur se nuk kanë asgjë më shumë sesa një raport shoqëror.