PUBLIKOHEN FOTOT/ Shihni sa është rritur Zaho, shoqëron prindërit në aktivitetin kulturor – AlpeGossip
PUBLIKOHEN FOTOT/ Shihni sa është rritur Zaho, shoqëron prindërit në aktivitetin kulturor

PUBLIKOHEN FOTOT/ Shihni sa është rritur Zaho, shoqëron prindërit në aktivitetin kulturor

Kryeministri Edi Rama është parë në një nga kinematë e kryeqytetit në shqoqërinë e bashkëshortes së tij Lindës dhe djalit të vogël 4 vjeçar, Zahos.

Kryeministri është gjendur atje pasi do të shfaqet dokumentari i librit të Gezim Qendros.

 

Ndërkohë gjithë vëmendjen e të pranishmëve e ka rrëmbyer Zaho, që deri më tani nuk ishte zbuluar imazhi i plotë i tij. Duket se është ai që prin familjen, pasi ka lënë pas dy prindërit e tij, për të ecur para plot vetëbesim. Vogëlushi duket i mësuar me aktivitet kulturore.