Publikohet video e Demi Lovatos pak orë para se të përfundonte në spital nga overdoza, ja si dukej... (VIDEO) - AlpeGossip
Publikohet video e Demi Lovatos pak orë para se të përfundonte në spital nga overdoza, ja si dukej… (VIDEO)

Publikohet video e Demi Lovatos pak orë para se të përfundonte në spital nga overdoza, ja si dukej… (VIDEO)

 

Abuzimi me drogën për pak pati fund fatal për këngëtaren Demi Lovato. Pasi u shtrua në spital për overdozë heroine, këngëtarja për fat të mirë është përmirësuar dhe tani ndodhet në rehabilitim. Është publikuar një video e Demi Lovatos pak orë para se të shtrohej në spital.

Kjo video u xhirua të hënën në mbrëmje, në Stripin e Sunset ku Demi dhe të tjerë festonin ditëlindjen e Dani Vitale … një nga kërcimtarët e Demi-t. Kjo e fundit shfaqet duke parë tortën e ditëlindjes por vështirë të kuptohet se në ç’gjëndje ishte. TMZ raporton se ajo në të vërtetë ka qenë nën ndikimin e drogës dhe ka qeshur dhe buzëqeshur gjatë gjithë mbrëmjes. Demi e vazhdoi party-n në shtëpi dhe të martën rreth orës 11:30 në mëngjes asistentja e saj hyri në dhomën e gjumit të Demit ku e gjeti pa ndjenja.