QËNDRONI NË SHTËPI/ 15 kërcime nga TikTok që mund t’i mësoni tani – AlpeGossip
QËNDRONI NË SHTËPI/ 15 kërcime nga TikTok që mund t’i mësoni tani

QËNDRONI NË SHTËPI/ 15 kërcime nga TikTok që mund t’i mësoni tani

Përshëndetje. Nëse po lexoni këtë artikull me shumë mundësi jeni mërzitur në shtëpi dhe doni të bëni diçka. Gjasat që të jeni fiksuar me TikTok-un gjatë kësaj periudhe ose edhe më parë janë të larta. Prandaj, duke u konsultuar me një bord ekspertësh, vendosëm që ky është momenti perfekt për të mësuar kërcimet e rinisë.

1. Renegade

Kcamp what it do!!

2. Renegade origjinal

Like we hit the lottery @addisonre @charlidamelio

3. Say So

and here’s the dance and THANK YOU FOR 10 MILLION HEARTS OMG THAT’S CRAZY

4. Cannibal

dc: @ya.girl.bri.bri97

5. Can’t Touch This

 

6. Relationship

Bridal tik tok dance?

7. Sunday Best

@ondreazlopez_ @addisonre @tonylopez__

8. Supalonely

ceo of teaching my friends dances even when they dont want to learn @_oliviarouyre

9. Don’t Start Now

 

10. Something New

@dariusdobre @dobretwins

11. Smeeze

Some pointers to help you improve your smeeze

12. Get Up

we totally didn’t practice this 5 mins before filming ft. the sis @kroissantt

13. All Dat

14. Watch Me Throw It Back

S/o to everybody that did my dance to this song ft @honeybthatsme

15. Kick Into a Split

thanks @gemmah_ for the camera work