Rastësi apo “dhunti”: Enca, këngëtarja që parapriu temën më të diskutuar të Met Gala-së! – AlpeGossip
Rastësi apo “dhunti”: Enca, këngëtarja që parapriu temën më të diskutuar të Met Gala-së!

Rastësi apo “dhunti”: Enca, këngëtarja që parapriu temën më të diskutuar të Met Gala-së!

Përgjatë gjithë ditës së sotme me siguri, keni parë e lexuar vetëm artikuj që vërtiten rreth MET Gala-së, një prej eventeve më të rëndësishëm në botë, që përpos faktit së në të mblidhen të gjithë yjet më në zë të momentit, paraqiten shtëpi të ndryshme mode me anë të kombinimeve që zgjedhin të bëjnë për VIP-at. Detaji më interesant i MET Gala-së që në concept është vendosja e një teme të ndryshme për çdo vit. Këtë herë, tema ishte tek ndërthurja e modës me katolicizmin, ndaj dhe pamë që shumica e VIP-ave kishin zgjedhur vello, kryqe, veshje të rënda me simbolet e Kishës dhe të tjerë që kishin “prekur” moralin e katolicizmit me anë të provokimit. Kjo është edhe arsyeja kryesore se pse kjo MET Gala pati kaq shumë debat. A është vërtetë kaq e thjeshtë të bësh një event të këtyre përmasave, me temën e katolicizmit? Më provokuese se kaq, nuk bëhet.