REVOLTOHET ME ARBRIN/ Tani: Nuk je Skënderbeu ti… – AlpeGossip
REVOLTOHET ME ARBRIN/ Tani: Nuk je Skënderbeu ti…

REVOLTOHET ME ARBRIN/ Tani: Nuk je Skënderbeu ti…

Arbri dhe Xheisara duket se nuk kanë mundur të gjejnë gjuhën e përbashkët.

Prekjet e saj të shumta gjatë komunikimit kanë revoltuar Arbrin i cili i ka kërkuar menjëherë t’i ndërpresë këto gjeste.

Deklaratat e bëra duket se irrituan një tjetër banor i cili nuk e përmbajti dot opinionin e tij.

‘’Nuk ke pse reagon ashtu, aq më tepër përballë një femre. Nuk të bëri asgjë, nuk kishe pse i shtrëmbëroje buzën ashtu. Mund t’ja thoje në një mënyrë ndryshe, nuk je Skenderbeu ti që s’duhet të të prekim’’,- tha ai i nervozuar.