Rikthehet legjenda e komedisë, këtë herë vjen me parodinë e filmit të James Bond – AlpeGossip
Rikthehet legjenda e komedisë, këtë herë vjen me parodinë e filmit të James Bond

Rikthehet legjenda e komedisë, këtë herë vjen me parodinë e filmit të James Bond

“Johnny English Strikes Again” është prodhimi i tretë i serialit të Johnny English në zhanerin komedi, ku Rowan Atkinson u kthye si agjent sekret aksidentalisht. Aventura e re fillon me një sulm në internet, që zbulon identitetin e të gjithë agjentëve aktivë të fshehtë në Britani, duke lënë Johnny English shpresën e fundit të shërbimit sekret. I thirrur në misionin për të gjetur hakerët e organizuar, Johnny English duhet të kapërcejë sfidat e teknologjisë moderne për ta përfunduar këtë mision me sukses.

Të gjithë i mbajmë mend dy filmat e mëparshëm, Johnny English (2003) dhe Johnny Anglisht Reborn (2011). Me skenar të David Kerr dhe prodhim i Tim Bevan, Eric Fellner dhe Chris Clark, filmi përfshin yjet si Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko, Emma Thompson dhe Jake Lacy.

“Johnny English Strikes Again” do të shfaqet në kinema më 20 shtator.