RINI E PËRJETSHME/ Jennifer Lopez ju tregon se si mund ta arrini: Ushqimi duhet me…(FOTO) – AlpeGossip
RINI E PËRJETSHME/ Jennifer Lopez ju tregon se si mund ta arrini: Ushqimi duhet me…(FOTO)

RINI E PËRJETSHME/ Jennifer Lopez ju tregon se si mund ta arrini: Ushqimi duhet me…(FOTO)

Sigurisht që kur bëhet fjalë për rini e aq më tepër e përjtshme kurioziteti është i madh. Të gjithë e dimë që Jennifer Lopez është  49 vjeç dhe duket si një vajzë 25 vjeçare. Çfarë bën këngëtarja që është gjithmonë kaq në formë dhe që bën edhe vajzat e reja të ndihen pak keq? Ajo ka disa rregulla që ndjek dhe shumë thjesht mund ti realizoni edhe ju në kushtet e shtëpisë.

Ajo sigurisht që ka disa tranjerë përsonal që kujdesën për të por kjo nuk është   më e rëndësishmja. Ushqimi i Jennifer Lopez është gjithmonë organik me proteina dhe perime dhe stërvitet që në orët e para të mëngjesit. Gjithashtu kryesor është edhe hidratimi  dhe këngëtarja konsumon 8 gota ujë në ditë.

Lëkura gjithashtu është e rëndësishme për të sepse ajo përformon përpara njerëzve dhe ajo që përdor është acidi glikerik i cili  ja mban atë të pastër. Kur bëjmë gjumë të parehatshëm nuk jemi në formë të mirë fizike dhe Lopez pushon disa orë të mira në ditë.

Ju mungon vetëm vullneti sepse disa prej këtyre rregullave mund ti zbatoni çdo ditë