Rrallë e shprehin dashurinë, por kur e shprehin ama i thonë të tëra! Ja si e thërret Nora Robertin (FOTO) – AlpeGossip
Rrallë e shprehin dashurinë, por kur e shprehin ama i thonë të tëra! Ja si e thërret Nora Robertin (FOTO)

Rrallë e shprehin dashurinë, por kur e shprehin ama i thonë të tëra! Ja si e thërret Nora Robertin (FOTO)

Ata të dy bëjnë pjesë tek çiftet seriozë. Ndryshe nga të tjerët, tregohen më të rezervuar në deklaratat publike ndaj njëri-tjetrit. Por në raste ditëlindjesh, bëhet përjashtim. Para dy ditësh Robert Berisha festoi 40 vjetorin e lindjes dhe preferoi një festë private me familjen. Në njërën nga videot e postuara nga Nora, ajo shkruan: Edhe 100 Robiqi, love you’ duke ia shorehur si rrallëherë publikisht dashurinë bashkëshortit të saj.