RRËFIMI I VAJZËS: Bëj seks me ish të dashurin dhe burri nuk e di. Më pëlqen pa masë kur ai… – AlpeGossip
RRËFIMI I VAJZËS: Bëj seks me ish të dashurin dhe burri nuk e di. Më pëlqen pa masë kur ai…

RRËFIMI I VAJZËS: Bëj seks me ish të dashurin dhe burri nuk e di. Më pëlqen pa masë kur ai…

E dashura psikologe: Unë jam duke bërë seks ‘ngushëllues’ me ish të dashurin tim, sepse unë dhe burri im po kalojmë në një fazë jo të mirë.

Unë ëndrrëoj për ish të dashurin tim cdo natë, por ai më tha se nuk është i aftë për dashuri. Jam aq e lënduar sepse e ka dashur këtë person qysh prej moshës 15 vjeqare.

Burri im dhe unë jemi martuar qe dhjetë vite. Unë jam 40 vjeqare dhe ai 43 dhe kemi dy djem.

Kam pas disa marrëdhënie para martesës time, por gjithnjë përfundoja tek ish i dashuri.

Ndonjëherë kthehsha në kontakt me të kur lidhja përfundonte, nganjëherë duket se gjërat nuk shkojnë mirë.

Ai është i të njëjtës moshë me mua. Ai është personi i parë që e besoja dhe ne gjithmonë përfundojmë në shtrat.

Fillova më ndjej më tepër për të. Supozoj se ai është si drogë për mua.

Ai me bën të ndihem mrekullushëm dhe e bëri botën më të mirë për mua. Vetëm ta ndjej se si më prek ai, është e mrekullushme.

Burri im vështirë se flet me mua. Atij i pëlqen të qëndrojë jashtë me shokët e tij. Ai i dergon djemtë në futboll në vikend dhe kjo është e gjitha.

Unë dhe ai kurrë nuk dalim se bashku dhe ai thotë se nuk është i interesuar në atë qfarë më intereson mua.

Jeta jonë seksuale është në zero që disa vite.

Fillimisht, nuk më mungon. Por kur fillova të ndjej dashuri dhe të ëndërroj, ndjenjat për ish të dashurin po bëheshin më të forta.

Kështu që e kontakova atë dhe ai menjëherë u pajtua të takohet me mua. Sigurisht, ne kishim seks.

I tregova se e dua atë por ai më tha se ai nuk më ka dashur mua kurrë ose dikë tjetër, pasi nuk është i aftë për dashuri. U lëndova shumë, u shkatërrua shpresa e fundit për mua që një ditë mund të jemi bashkë.

Megjithatë, unë nuk mund të qëndroj larg nga ai. Ai do të thotë shumë për mua.

Psikologia përgjigjet: Mundësia e vetma e lumturisë tuaj është kthimi tek i dashuri i juaj kohë më parë.

Ai bëhet i dashuri juaj, por ai thotë se nuk është i aftë për dashuri. Kuptoje atë që ai kurrë nuk mund të të bëj t ëlumtur. Ju meritoni dikënd që ju jep besnikërinë dhe dashurinë, sikurse seksin.

Kjo situatë është e dëmshme për djemtë tuaj. Ata mund të ndihen keq duke ju parë juve dhe bashkëshortin tuaj kaq të largët dhe mund të marrin mësim të keq rreth lidhjeve.

Tregoni bashkëshortit tuaj se shumë qifte janë të lumtura pa interese për fëmijët e tyre. Sigrusiht se një jetë e gjallë seksuale ndihmon në forcimin e martesës.

Nëse nuk mund të rregulloni gjërat me burrin tuaj, pjesa më e mirë do të ishte ta lëni atë të lirë dhe veten tuaj që të takoni dikë që ju bën të lumtur. Burri juaj mund të jetë një baba i mirë për fëmijët.